PR Trading

Summer Party 2015

PR TRADING SOMMERFEST 2015


Blond planlagde og gennemførte PR Tradings sommerfest i September 2015. Vi fik et budget til rådighed samt friheden til at kunne overraske.
Vi planlagde forskellige aktiviteter og stop undervejs i løbet af dagen. Det startede ved Storkespringvandet, hvor gæsterne blev hentet og bragt til ’The Royal Café’ for noget

teambuilding og cocktails. Efterfølgende gik vi om bord på en båd og sejlede rundt i Københavns kanaler. Bådturen sluttede i Nyhavn, hvor gæsterne blev bragt til restauranten ’Ravage’ for en god middag og fest efterfølgende.

Client review


"Fra start og i hele samarbejdet har min oplevelse med Blond været en succes. Det er tredje gang Blond har arrangeret vores firma-arrangementer, og vi har været meget tilfredse med idéen og udførelse hver eneste gang. Ideerne er i tråd med vores virksomhed, og de formår at forstå præcis, hvad vi ønsker for en stor og vellykket firmaarrangement. De er meget professionelle, detalje orienteret, og de udføres med præcision og ekspertise. Jeg kan trygt anbefale Blond til andre, og tør godt at lade Blond håndtere vores firma-arrangementer i fremtiden"

- Nicolas Reith-CEO, PR Trading

PR Trading