Vi laver Event-marketing, skaber Brand oplevelser og bringer projekter til live med de rette Brand Ambassadører


Om Blond

Blond blev grundlagt i 2007 af Nele Kirstine Borring. Blond startede oprindeligt med opgaver, som primært dækkede events og aktiveringer på on-trade markedet. Efter at have skabt store resultater i on-trade, fortsatte Blond med aktivering i off-trade. Samtidig flyttede fokus fra udelukkende at være et event / aktiverings bureau med henblik på kommunikation til at blive et bureau med mere dybdegående ’brand building’ og ideskabende projekter som kreativ partner.

Blond tilbyder en bred vifte af ’brand building’ aktiviteter som en innovativ og kreativ partner både i off -og on-trade, som startende med idé skabelse, udførelse og tæt opfølgning for at imødekomme aktiverings- og brandmålsætninger. Gennem vores udvalgte partnere i Norge og Sverige kan vi også opererer på et nordisk niveau, hvilket øger fleksibiliteten i form af aktiverings kampagner og sikrer et sammenhængende brandbudskab i hele regionen for vores kunder.

Blond foretager udfordrende projekter og fortsætter med at levere høje forventninger i alle aspekter af vores projekter. Vi fortsætter med at opbygge vores brand og forretning ved altid at levere på vores mål.

Filosofi

 

Vi er et resultatdrevet bureau og søger derfor at øge salget og få klar bevidsthed omkring de produkter, vi arbejder med. Derudover bestræber vi os på at forstå mekanikken bag resultaterne og være i stand til at have omfattende målbare resultater. Vores Brand Ambassadører er, som det vigtigste aktiv, i sidste ende grundlaget for vores store resultater. Vi sørger for løbende at udvikle vores ambassadører netop for, at fastholde det høje kvalitetsniveau overfor vores kunder.

Hvad får Blond til at skille sig ud blandt andre Brand Activation bureauer?

For os er det vigtigt, at have en meget unik tilgang til vores ambassadører. Vi lægger som sagt, meget arbejde i vores rekrutteringsproces og efterfølgende træning i salgsteknik, og hvordan man håndterer vores kunders kunder. Dette har resulteret i en stor og kraftfuld database, med en bred vifte af piger og drenge. Derfor kan vi altid finde den rette Brand Ambassadør, til ethvert job – både når det drejer sig om udseende og særlige kompetencer. Vi tilbyder alt fra salgsaktiviteter, kampagner, events, værtinder, sampling, demo, branding og kreativ idé- og konceptudvikling.

Lad os samarbejde


Udfyld venligst formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt